Hainele potrivite pentru fiecare job

Cu siguranta, problema hainelor la job, apare in momentul in care sunteti functionar public, lucrati la o banca, lucrati ca secretara sau la un birou de relatii cu publicul. In rest, tinutele casual sunt cele mai indicate, deoarece daca job-ul presupune mult stat in picioare, este evident ca pantofii cu toc sunt in dezavantajul dumneavoastra.

In momentul in care te trezesti si trebuie sa pleci la munca, de multe ori, se intampla sa stai buimaca in fata sifonierului si sa nu stii in ce sa te imbraci, astfel incat hainele sa fie corespunzatoare pentru locul dumneavoastra de munca.

Incepi sa scoti fel si fel de bluze si fuste, umpli patul cu ele, dar nu gasesti ceva care sa se potriveasca. Tine cont ca mersul la birou nu se aseamana cu mersul la biserice, si de aceea tinuta pe care o vei adopta nu trebuie sa fie una sobra. Hainele au un rol foarte important la locul de munca, insa incercati sa nu exagerati si sa respectati limita bunului simt.

In functie de conditiile angajatorilor, tinuta la locul de munca poate fi impusa prin reguli stricte, ori se merge pe stilul casual pentru toti angajatii.

In cazul in care este nevoie sa adopti un anumit stil vestimentar, varianta culorilor inchise este cam singura solutie pe care o ai la dispozitie. In cazul in care se merge pe o tinuta lejera, este nevoie sa va cunoasteti foarte bine corpul, pentru a va putea ascunde defectele si a va evidentia punctele forte.

Evitati cu orice pret hainele mulate, deoarece atrag atentia, mai ales daca aveti picioarele mai lungi.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.