Cum sa pastram sanatatea copiilor in colectivitate

Tot mai des am auzit de la mamici intrebari precum: Cum putem pastra sanatatea copiilor in colectivitate?
Sanatatea copiilor devine prioritara pentru parinto, mai ales cand copilul nostru face parte dintr-o colectivitate, cand este la gradinita sau la scoala.
Ei fiind micuti nu au idee cum ar putea sa se fereasca de prietenii lor din grupa de gradinita sau din clasa, daca acestia sunt bolnavi.
Asadar, ne punem intrebarea ce putem face noi ca parinte in aceste circumstante? Pentru ca nu o sa reusim niciodata sa evitam toate valurile de raceli si viroze ce apar mai tot timpul in colectivitatea copilului nostru. Un lucru trebuie sa il facem obligatoriu. Trebuie sa ne invatam copilul sa respecte regulile de igiena.
Prima regula si cea mai importanta este spalatul pe maini de cateva ori pe zi. Consider ca este forma cea mai utila pentru a avea organismul sanatos, la gradinita sau la scoala precum si in afara lor.
Copilul nostru trebuie sa aiba asupra sa servetele. Trebuie sa ne asiguram ca ii punem copilului nostru in ghiozdanel un pachet de servetele si sa il invetam sa le foloseasca.
Am auzit mituri despre vaccinarea acestora, insa eu sunt total de acord cu vaccinarea copilului, deoarece un copil vaccinat este protejat de diverse imbolnaviri.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.