Decoratiuni in functie de sarbatoare

Astazi dragele mele o sa va dau cateva sfaturi in ceea ce priveste decorarea casei atunci cand se apropie cu pasi repezi sarbatorile principale: Caricunul si Pastele.
Chiar daca suntem in luna mai, si afara este o vreme superba, o sa ma intorc un pic in trecut, in luna decembrie cand este Craciunul.
In afara nelipsitului brad, care il putem decora in functie de ceea ce se poarta in acel an, sau cum ne dorim noi, putem sa lipim pe geamuri diverse desene speciale care le gasim in orice magazin cu specific, putem agata luminite pe perdea, cu ajutorul vatei putem face stelute sau fulgi de nea pe care sa ii lipim la usa de la intrare. Pe masa de Craciun pun mereu coronita din brad si cu lumanari parfumate.
Eu personal acord foarte multa atentie atunci cand vine vorba de decorarea casei, cu toate ca si de Paste avem posiblitatea de a umple toata casa cu flori.
Nu trebuie sa va ganditi ca decorarea casei de Paste o sa va coste mult, deoarece putem folosi doar mici accente pascale. Eu de exemplu am in curte un copacel si impodobesc cu oua,cumar o cununa de flori si asez oua pe ea, sau decorez 3 borcane goale in care introduc iarba verde, asez cateva oua in ele si le asez pe raftul de la gem. Conider ca aceste mici idei sunt suficiente pentru a da un aer festiv casei noastre.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.