Manichiura acasa

Multe dintre noi nu ne permitem sa ne ducem saptamanal sa ne facem manichiura sau pedichiura la un salon de specialitate. Asa ca de cele mai multe ori ni le facem singure pentru ca atunci cand iti faci manichiura acasa poti sa obtii niste unghii cu aspect profi si de durata.
Evita sa incepi sa incepi sa-ti faci manichiura acasa imediat dupa ce ti-ai dat cu crema de maini pentru ca risti sa te accidentezi cu forfecuta.
Daca nu-ti cureti bine mainile dupa ce ti-ai dat cu crema pe unghii ai sanse mari ca oja sa nu se fixeze foarte bine si sa faca bule. Nu taia niciodata cuticula, pentru ca va creste din ce in ce mai mare, ci mai bine pregateste-ti unghiile impingand usor inapoi pielea din jurul cuticulei cu ajutorul unui bat special din lemn, dar usor fara a ne ranii, deoarece zona este foarte sensibila si riscam sa ne ranim, apoi trebuie sa stergem unghia cu un tampon de bumbac imbibat cu alcool sau acetona de mai multe ori inainte de a aplica stratul de baza (lacul), si apoi venim cu aplicarea ojei. Eu recomand sa facem mereu asa astfel o sa evitam sa ne patam unghia naturala.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.