Mereu m-am luptat cu kilogramele in plus. Am incercat zeci de tratamente, zeci de diete si de pastile care promiteau multe. Intr-un timp ajunsesem sa cheltui sume enorme pe anumite produse de slabit, am si slabit la un moment dat, insa dupa ce am intrerupt acele shake-uri si pastile va spun cu sinceritate ca mi-am dublat greutatea. Apoi am avut vointa si am inceput sa fac mult sport si sa urmez iar anumite diete.
Am fost profund dezamagita sa aflu ca anumite alimente le mancam degeaba, deoarece nu aveau nici un rezultat.
Am citi un articol in care ercetatorii britanici au analizat rezultatele a 74 de studii care au comparat numarul de kilograme pierdute de persoane de sex feminin care au inceput diverse diete la inceputul anului. Articolul spuneaa ca analiza a inclus continut mic de grasimi, dietele bogate in carbohidrati, dietele sarace in carbohidrati si dietele bogate in grasimi. Niciunul dintre acestea nu a fost castigator si nu a existat nici o diferenta de pierdere in kilograme intre persoanele care au consumat produse scazute in grasimi sau o dieta bazata pe grasimi.
Pentru mine nu este un soc daca aflu ca dietele nu se duc pe apa sambetei daca mancam un covrig sau daca ungem o felie de paine cu unt.

This entry was posted in Miscare si sanatate and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *