Albirea dintilor tot mai raspandita

slider-2

Albirea dintilor se poate realiza si fara a vizita un cabinet stomatologic. De cele mai multe ori avem in casa ingrediente pe care nu habar nu avem sa le utilizam corect pentru o albire a dintilor intr-un mod natural si sanatos. Cu ajutorul bicarbonatului de sodiu este posibil sa avem o dantura alba doar in cativa pasi.

c700x420
Cu siguranta multi dintre noi intotdeauna ne-am dorit dinti albi stralucitori. Stim ca foarte multe ingrediente din alimentatia zilnica ne pateaza dintii, mai ales in cazul fumatorilor care mereu se confrunta cu aceasta problema. De ce sa alegem bicarbonatul de sodiu? Raspunsul este foarte simplu: nu este toxic, este foarte ieftin, un pliculet ajungand la suma de 1 leu maxim si in plus este extrem de usor de utilizat. Bicarbonatul de sodiu ne poate ajuta sa scapam sau sa prevenim ingalbenirea danturii, curata in profunzime impreuna cu pasta de dinti utilizata (sunt anumite paste de dinti care au ca si mentiune faptul ca albesc, insa acea pasta de dinti se beazeaza pe clasicul bicarbonat de sodiu), previne depunea tartrului dentar.
Cum se poate utiliza bicarbonatul de sodiu? Pe periuta de dinti dupa ce o umezim cu apa, adaugam pasta de dinti, urmand ca peste pasta sa punem si bicarbonatul de sodiu. De asemenea este recomandat sa ne clatim gura cu apa calduta si bicarbondat de sodiu dupa ce bem o cafea, vin rosu, sucuri clasice garbogazoase,mancam coacaze, cirese, etc.

08-white-teeth-flossing-slO alta metoda pentru albirea dintilor fara a necesita vizita la dentist este aceea de a utiliza benzile speciale pentru albire , metoda care de altfel este foarte intalnita in randul tinerilor din mediul urban.
Inainte de a va cumpara aceste benzi de albire trebuie sa va uitati la concentratia nivelului de peroxid sa nu fie mai mare de 8% pentru a nu va afecta gingiile.Aceste benzi se aplica extrem de usor, insa s-ar putea ca purtarea lor sa va cauzeze un disconfort; de aceea este recomandat sa se poarte pe timp de noapte. Intr-un plic se vor regasii cate doi plasturi. Un plasture o sa fie mai lung decat cel de-al doilea deoarece este utilizat pentru dintii de jos.
Pentru a putea avea efectul dorit trebuie sa stam cu cei doi plasturi minim 30 de minute, in care trebuie sa evitam sa vorbim, sau sa zambim. Un sfat important de luat in consierare este acela ca inainte de a aplica plasturii nu trebuie sa ne spalam pe dinti.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.