Deficitul de atentie la copii ADHD/ ADD

Este normal pentru copii să uite ocazional temele lor, visează cu ochii deschiși în timpul orelor, să acționeze fără să se gândească. Dar, lipsa de concentrare, impulsivitate, hiperactivitate sunt, de asemenea, semne de tulburare de deficit de atentie (ADD / ADHD), care pot afecta capacitatea copilului de a învăța și de a obține, rezultatele dorite. Primul pas spre rezolvarea problemei este de a recunoaște semnele și simptomele.

download (5)
Noi si toții copiii care nu pot sta în continuare, care nu par să asculte, care nu urmeaza instructiunile, indiferent de modul în care în mod clar le prezinta, sau care izbucnesc comentarii nepotrivite in momente nepotrivite. Uneori, acești copii sunt etichetati drept scandalagii, sau criticati prin a fi leneși și nedisciplinati. Cu toate acestea, ei pot avea ADD / ADHD. Atentie deficitul de tulburare de hiperactivitate (ADHD) este o tulburare care apare in copilarie. ADD/ADHD este dificil pentru oameni deoarece inhiba spontan răspunsurile care pot implica totul, de la mișcare la vorbire la tentative sinucigase.

ADSS
Este un comportament normal sau este ADHD?
Semnele si simptomele de ADD/ADHD apar de obicei, înainte de vârsta de șapte ani. Cu toate acestea, poate fi dificil să se facă distincția între tulburare de deficit de atenție și “, comportament de copil.”
Dacă la fața locului doar câteva semne sau simptome apar doar în unele situații, este, probabilca copilul vostru sa nu aiba ADD/ADHD. Pe de altă parte, în cazul în care copilul dumneavoastră prezintă o serie de semne și simptome care sunt prezente in toate ADD/ADHD situatile de la domiciliu, la școală și la locul de joaca consider ca este cazul să aruncăm o privire mai atentă.

images (1)

Odată ce ați înțeles problemele copilului dumneavoastră si observati ca se luptă cu, uitarea sau dificultate in gesturi, vorbire, dificultate la scoala acordati o atenție deosebita, si puteți lucra împreună pentru a găsi soluții creative și de a valorifica punctele forte.
Unii copii cu ADD/ADHD sunt hiperactivi. Copiii cu ADD/ADHD, care sunt neatenti, dar nu prea activi trebuie sa incercam sa ii motivam in permanenta.
Copii pot să pară neascultători, dar asta nu înseamnă că acționează intenționat pentru a ne provoca noua neplaceri.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.