Probleme de sanatate ale copiilor ce pot aparea pe teren

In ultimii ani, problema legata de sanatatea sportivilor a luat o adevarata amploare si a primit o atentie tot mai mare, deorece atunci cand alearga ei pot suferii o comotie cerebrala datorita efortului depus. Așa că părinții, antrenori și sportivi tineri sunt educați mai mult cu privire la modul de a recunoaște și de a răspunde la o posibilă contuzie.

1-atacantul-cu-piciorul-rupt-la-botosani-se-opereaza-in-strainatate

Adrian Craciunescu, un neuropsiholog si director al Centrului comoție Nicolae Grigorescu, a subliniat faptul că orasele din afara tarii au acum legi menite să asigure copiii si sa ii evalueze pentru simptome potențiale de comoție. Reglementarile, de multe ori numite legi, de obicei, sustine ca ei copii să fie eliminati imediat dintr-un joc în cazul în care se suspectează o contuzie. De asemenea, acestea necesită, de obicei un medic specializat înainte ca un atlet sa poata reveni la acest sport, in conformitate cu legislatia in vigoare. În 2010, aceste legi nu existau, si multi copii tinerei isi gaseau sfarsitul pe teren din cauza unei nepasari legislative.Eu văd acest lucru ca o tendință pozitivă, si consider ca trebuie sa luam în cele din urmă această condiție la fel de serios cum trebuie.

iolanda-balas-soter-s-a-stins-din-viata-la-79-de-ani-din-cauza-problemelor-de-sanatate-139958

Acestea fiind spuse, concluziile ar putea reflecta, de asemenea, o creștere a numărului de copii și adolescenți care sunt răniți in timpul unui meci. Potrivit unor studii citite mai mult de 150.000 de copii din tara noastra si adolescenti ajung in camera de urgenta in fiecare an din cauza unei comoți susținută în activități sportive sau recreative.
Un studiu recent a estimat că numărul real de leziuni este mai aproape de 2 milioane pe an – dar cercetatorii au spus că cifra este probabil prea mică.
Copii în grupe de varsta au aratat, de asemenea, cea mai mare crestere a diagnosticului de comoție in timp.
Si copilul meu este sportiv, si mereu cand are cate un meci de fotbal am ajuns sa stau cu frica, chiar daca i se fac toate analizele si testele in cadrul clubului sportiv, eu totusi am mers cu el si la un alt cadru de specialitate sportiva pentru a-mi asigura linistea si sanatatea copilului.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.