Combatrea celulitei dupa nasterea unui copil

Celulita este termenul dat pentru pielea adâncită de pe abdomen, fese si coapse de cele mai multe femei adulte sanatoase. Din moment ce este aproape universală la femeile adulte, aceasta este considerata normala. Cu toate acestea, specialiștii în marketing au influențat cultura populară să creadă ca aspectul de coajă de portocală-ca de celulita nu este de dorit.

celulita-dreamstime_18578935 copy_s400
Celulita, care este compusa în întregime din celule adipoase normale. Nu este neapărat un semn de obezitate, inactivitate, sau de sănătate. Pentru că femeile au mai caracteristic, subcutanat (sub piele), grăsime decât bărbații, este rezonabil să ne așteptăm ca femeile să aibă mai mult celulita.

celulita
Noua imagistica neinvaziva, impreuna cu tehnologiile digitale 3-D ne ajuta sa ne arate cum celulita este cauzata de depozitele de grăsime care stau între fibrele de colagen. Pielea in zonele de celulita pare să arate ca un pachet de globule de grăsime diferit și mai superficial decât pielea afectată. De ce se întâmplă acest lucru este încă neclar.
Chiar și femeile slabute într-o stare fizica excelenta pot avea celulita.

217
Fiind femeie factorul de risc major pentru celulita, poate fi si mostenirea din familie, de la masa sau de la bunica si poate rula in familii. Celulita este cel mai evident la femeile adulte supraponderale după pubertate atunci cand au loc modificări hormonale, cum ar fi in timpul sarcinii sau menopauzei care poate provoca aparitia celulitei.
Cu toate că prevenirea celulitei nu poate fi posibila, este rezonabil să urmati un stil de viață sănătos. Noțiuni de bază si odihnă, o dieta bine rotunjita bogate in fructe, legume, nuci si cereale integrale, împreună cu un exercițiu de regim coerent va parcurge un drum lung in controlul aparitia celulitei.

V8psnsGWMz
Încercarea de a va bronza pentru a masca celulita, prin lumina soarelui sau la ultraviolete artificiale este o risipă fără sens și costisitoare in timp în care se agrava si problema să apară mai tarziu. In plus, lumina ultravioletelor este un factor major de risc pentru cancerul de piele.
Se pare ca pierderea in greutate nu ne îmbunătățește întotdeauna aspectul celulitei. De fapt, la anumite persoane, pierderea in greutate poate agrava aspectul.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.