Haideti sa va spun o poveste draguta, de fapt nu e chiar o poveste, ci o intamplare din viata mea de mamica, pe care am avut-o in urma cu ceva luni. E destul de funny pentru ca implica acele momente dificile din viata de parinte si te fac sa-ti aduci aminte cu placere de ele, in acelasi timp fiind si unul din cele mai simpatice intamplari alaturi de sotul meu.

Plecam la munte cu puiul mic si binenteles ca prima problema este sa nu uitam nimic acasa, sa ne asiguram ca am luat tot ce trebuie la noi pentru copil si ca nu vom fi nevoiti sa plecam din vacanta ceva mai repede spre casa, pentru ca am plecat nepregatiti. Binenteles ca am facut o lista, un document pe Google Docs mai exact si am verificat-o de cel putin 3-4 ori inainte sa plecam. Toate bune si frumoase, am plecat.

Trebuie sa precizez ca era ziua mea si cu o seara inainte primisem 2 cadouri pe care le uitasem in porbagaj si pe care urma sa le desfacem la munte, pentru ca cel mic plansese foarte mult cand ne-am intors si am uitat complet de ele.

Dupa ce ne hotaram sa plecam, ne facem si un mini traseu pe care sa mergem, in asa fel incat sa nu ne chinuim foarte tare cu cel mic in carucior, dar sa fie suficient de placut si pentru noi.

Ajunsi la destinatie, o zona de munte draguta, iesim la prima plimbare. Junior, poate din cauza vremii de afara, poate din cauza schimbarii de atmosfera, incepe sa planga de nu puteai sa-l tii in carut deloc. Si dai si fa cu randul la carat copilul in brate, pana ce am cedat amandoi si ne-am intors la hotel.

Pentru ca mai aveam de stat 2 zile, dar cel mic era plangacios tare, am zis sa schimbam putin planurile si ne plimbam mai putin, obositi si cocosati de carat copilul in brate.

Luam si cele 2 cadouri din masina, unul ceva mai maricel, si urcam in camera de hotel. Cand il deschidem pec el mai mare, supriza, era un marsupiu ergonomic. Numai avusesem pana atunci asa ceva, dar parea ceva foarte misto si parca era menit sa ne salveze planurile de plimbare.

Nu pot sa va zic cum ne bateam pur si simplu care sa plimbe copilul, pentru ca totul devenise atat de lejer si de placut, incat am mai prelungit vacanta cu o zi.

This entry was posted in Miscare si sanatate, Turistul and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *