Sfaturi pentru alegeri sanatoase.Produse cosmetice pentru bebelusi

Produsele cosmetice destinate utilizării la copii sub vârsta de trei ani trebuie să fie supuse unei evaluări specifice de siguranță care să țină seama de nevoile lor speciale, cum ar fi suprafața lor mai mare de piele la raportul de greutate corporală.
Evaluarea trebuie efectuată și semnata de un profesionist calificat în mod corespunzător și, la fel ca toate evaluările cosmetice de siguranță, este deschis inspecției de către autoritățile competente.
Anexa III a Regulamentului privind produsele cosmetice enumeră restricții și condiții privind substanțele specifice și include substanțe care nu trebuie să fie utilizate în produsele special concepute pentru copii sub trei ani.

Imagini pentru cosmetice bebelusi
Unele substanțe care transporta cerințe privind cantitatea care urmează să fie utilizată la copii sub șase ani, sau, produsele care le conțin să fie etichetate numai pentru uz pentru adulți, de exemplu, fluoruri, care este utilizat în produsele pentru igiena orală.
Produsele SUDOCREM contin numai produse naturale si certificate ca avand doar ingrediente organice. Ele nu conțin parabeni, parafină sau PEG (polietilen glicol). Toate produsele din gama Sudocrem sunt lipsite de parfum sintetic, de culoare și conservanți.

Imagini pentru cosmetice bebelusi
O altă caracteristică specială a produselor este prezența agenților activi de suprafață cu nucă de cocos. Aceste produse naturale combină o curățare eficientă cu o excelentă compatibilitate cu pielea și sunt complet biodegradabile.
Geluride duș și șampoanele le folosesc cel mai mult pentru copii mei deoarece conțin ,de asemenea APC de sodiu. Sodiu PCA este derivat din acidul glutamic, și este considerat un hidratant natural al pielii. PCA îmbunătățește netezimea și suplețea pielii și a părului. Trebuie sa stiti ca acestea nu provoaca iritarea pielii sau a ochilor.
Ingrediente primare care se gasesc in cele mai importante produse de la Sudocrem sunt:
– Proteinele de migdale – de îngrijire delicată pentru pielea sensibilă
– Extractul organic flori de tei, extract de mușețel – proteja pielea
– Galbenele organice – mentine si reface pielea
– Floarea-soarelui organic – conține substanțe valoroase, care protejează pielea de la uscare.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.