Exploreaza Bangkok – Bangkok este centrul de activitate pentru Asia de Sud – Est. Vei putea obține de oriunde doriți o experiență alimentară uimitoare,vei găsi oferte de cumpărături ieftine, și trebuie sa incerci sa experimentezi o viață de noapte lunga, încât te va ține până în zori. L-am urât când m-am dus pentru prima data,insa după câteva zile, am văzut cât de uimitor este acest oras.

Imagini pentru Bangkok
Du-te drumeții prin junglă .Nu contează unde o faci, drumețile prin junglă este o necesitate pentru orice călător. Zona este acoperită de jungle uimitoare cu o viață sălbatică diversă. Unele dintre cele mai bune sunt călătoriile în Laos și Malaezia, deși cele din Thailanda sunt cele mai convenabile.

Imagini pentru Laos și Malaezia
Admirăm Angkor Wat –

Imagini pentru Angkor Wat

Una dintre cele mai mari creații umane din istorie, acest complex -templu se face cel mai bine pe parcursul a câteva zile. Chiar dacă nu-ți place templul, locul este încă uimitor sa vezi ca este o marturie a geniului omenirii. Am petrecut trei zile aici și pur și simplu nu a fost suficient. E frumos aici.
Mânanca în Singapore

Imagini pentru Hawker din Singapore

– Încercați tarabele Hawker din Singapore pentru a manca. Nu uita sa vizitezi si Little India si Chinatown. Ele au unele dintre cele mai bune și mai ieftine produse alimentare în Asia!

Există mai multe insule tropicale în această parte a lumii . Ai unele dintre cele mai bune insule tropicale din lume aici,bucurați-vă de soare, și de apa albastra azuriie.

Imagini pentru Ko National Park Tarutao (Thailand)

Unele dintre cele mai bune sunt: Insulele Perhentian (Malaezia) , Rabbit Island (Cambodgia), Ko Lanta (Tailanda) , Ko Chang (Tailanda) , Ko National Park Tarutao (Tailanda).

Imagini pentru Ko Lanta (Thailanda)
Uita-te la răsăritul soarelui peste un vulcan indonezian – Una dintre cele mai populare atracții turistice de pe Java este Muntele Bromo și Parcul național. Tu nu vei vrea sa pierzi mocnirea vulcanului Bromo deoarece se află înconjurat de peisajul al Mării nisip.

This entry was posted in Turistul and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *