Îndepărtarea părului poate fi o experiență neplăcută și de multe ori costisitoare. Daca esti ca si mine, cu siguranta ai încercat o grămadă de metode diferite , până când ai găsit aparatul care sa funcționeze cel mai bine pentru tine, si care sa te multumeasca pe deplin.
Epilarea cu ceara in saloanele de cosmetice a început să fie prea scumpa pentru bugetul meu și in plus ma saturasem sa astept sa imi creasca firul de par la o dimensiune oarecum maricica ca apoi sa merg la salonul de cosmetica. În cele din urmă am încercat epilatorul .
Aceste dispozitive sunt in prezent la îndemâna oricui si vin în toate formele și dimensiunile . Unele sunt mai bune pentru fata si zonele sensibile, unele sunt pentru picioare, iar unele sunt pentru piele sensibila. Oricare ar fi nevoia ta, te voi ajuta sa să găsesti exact ceea ce cauti.
Există mai multe avantaje ale indepartarii parului nedorit cu un epilator de top.
– Tu stai fără păr pentru mai mult timp;
– Parul este tras de la rădăcină, spre deosebire de a fi tăiat cât mai aproape de piele;acest lucru înseamnă că durează mult mai mult pentru firul de par să ajungă chiar și la suprafața pielii, să nu mai vorbim ca acesta nu mai creste suficient de vizibil.
– Epilatorul nu necesită creme sau lichide , iar unele dispozitive chiar au camere care depoziteaza firele de par;
– Un epilatorul poate fi o investiție considerabilă, dar economiile pe termen lung sunt absolut meritate.
– Este mai bine pentru pielea ta. Stim cu toate ca daca insistam cu bigul peste piele în mod repetat exista riscul în mod constant de tăiere. Epilarea cu ceara elimină , de asemenea , un strat de celule ale pielii cu parul si poate provoca iritații și roșeață .
– Acesta funcționează peste tot. Cele mai multe epilatoare pot fi folosite oriunde pe corp. Există unele care se specializează în zone mai sensibile, dar majoritatea pot fi folosite pe fata. axile, linie bikini, picioare, oriunde!

This entry was posted in Miscare si sanatate and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *