Cadouri pentru juniorul meu

In luna septembrie 2009, pe data de 24, dupa lungi eforturi si incercari am devenit mama unui baietel extraordinar, care mi-a dat un nou sens vietii si datorita caruia sunt un om mai bun.
Baitelul meu pe nume Alexandru David meu m-a invatat sa traiesc la intensitate maxima fiecare clipa, m-a invatat sa fiu recunoscatoare cu adevarat si sa imi asum orice decizie. David cu toate ca are inca o varsta frageda de 6 anisori m-a facut un om integru si ii multumesc ca a ales ca eu  sa fiu mama lui.
Pe 24 septembrie Alexandru implineste 9 anisori si sunt intr-o mare ceata vis-a-vis de ce sa ii cumparam…
El nu vrea sa ne spuna nimic, ne tot repeta ca “Unde mai e surpriza si bucuria cadoului, daca stiu ce o sa primesc?”…
Iar eu impreuna cu sotul meu chiar nu stim ce sa ii cumparam
Anul trecut i-am cumparat parca o statie de politie Lego si o tableta pe care oricum o primisem in urma unui abonament prelungit la o telefonie mobila, dar acum nu prea se mai joaca deloc cu Lego, si nici de aceasta tableta nu mai este atras.
Masinute si trenulete are o multime si nu se mai joaca nici cu acestea…probabil si unde a crescut… Singurele care il mai atrag momentan, sunt modele de masinute cu 12 v, pe care le foloseste la intreceri cu prietenii din bloc.
Tableta are, PSP are, telefon are ( nu unul foarte avansat ci cat sa ne sune ca a ajuns bine acasa dupa ce termina orele la scoala), laptop are.
Habar nu avem ce sa ii cumparam! Suntem in pana de idei.
Nu as vrea sa fie nici dezamagit… mai ales ca anul acesta nu ii mai serbam ziua cu copiii undeva, ci doar o sa chemam rudele apropiate, veirosrii lui de aceiasi varsta si nasii… si o sa isi cheme si el un baietel cu care se intelege bine de la etajul 2. Dupa multe dezbateri am ajuns la concluzia ca o sa ii cumparam o bicicleta si un microrscop ca si asa este pasionat de insecte, celule, etc.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.