Sistemele de supraveghere video te ajuta sa tii mereu un ochi deschis asupra proprietatii tale. De altfel, principalul scop al acestor echipamente de securitate si monitorizare este acela de a supraveghea cu strictete bunurile si locatiile oamenilor pentru a evita posibilele atacuri ale intrusilor de diferite feluri. Un sistem de securitate video contine camere de supraveghere de ultima generatie, perfect functionale 24 de ore din 24. De regula aceste camere incluse in sistemele de securitate au diferite standarde si pot avea diferite caracteristici care sa decida pretul final al unui sistem de supraveghere. Pretul este insa detaliul cel mai putin important atunci cand vine vorba despre supravegherea video a unei proprietati, intrucat pagubele pe care infractorii le pot produce, pot depasi cu mult pretul de achizitie al unui sistem de securitate. Sistemele de supraveghere video pot face diferenta in favoarea dumneavoastra in momentele pe care nimeni nu si le doreste. Siguranta si protectia bunurilor, proprietatilor si familiilor noastre sunt foarte importante, iar ele pot fi asigurate cu ajutorul unor astfel de echipamente video.

Beneficii aduse de sistemele de supraveghere video

Am precizat deja ca scopul principal al sistemelor de supraveghere este acela de a impiedica diversii intrusi sa patrunda intr-o anumita locatie fara voia proprietarilor. Dar sistemele de supraveghere au o sumedenie de alte beneficii, care de care mai importante. Unele dintre acestea sunt destul de evidente, insa exista si altele mai putin cunoscute oamenilor in general. Cele mai importante beneficii aduse de aceste echipamente de securitate sunt:

 • Sistemele de securitate actioneaza ca un factor de intimidare asupra infractorilor (o data ce infractorii au realizat ca proprietatea este protejata de un sistem de securitate, se vor gandi de doua ori inainte sa actioneze, insa cel mai probabil se vor retrage)
 • Sanse mult mai mari de a descoperi cine te-a jefuit (daca se intampla totusi sa cazi in plasa infractorilor, un sistem de securitate te poate ajuta sa observi cu usurinta cine sunt cei care te-au deposedat de bunuri fiind un mijloc probatoriu ideal)
 • Nivel ridicat de securitate (cel mai important avantaj pe care un sistem de supraveghere ti-l asigura este nivelul inalt de securitate)
 • Linistea familiei (fara indoiala, instalarea unui sistem de supraveghere ofera un plus urias de confort si liniste in sanul familiei, care se simte protejata in eventualitatea in care proprietatea dumneavoastra ar putea fi incalcata)
 • Un sistem de supraveghere poate monitoriza usor si confortabil traficul dintr-o anumita zona

De ce recomandam sisteme de supraveghere video

Am aflat deja cateva dintre beneficiile importante aduse de aceste echipamente de monitorizare si toate acestea precum si multe altele reprezinta criterii ideale de achizitionare a unui sistem de securitate. Dar dincolo de aceste beneficii pe care le aduc oamenilor si comunitatilor, sistemele de securitate merita achizitionate si pentru ca:

– au un pret decent pentru ceea ce pot face pentru dumneavosatra

Dincolo de faptul ca montajul lor este unul foarte ieftin iar costurile totale ale achizitiei si montajului unui sistem de securitate sunt incomparabil mai mici decat pagubele pe care un infractor le poate produce in lipsa unui astfel de echipament

– nivelul de eficienta este remarcabil

Toate statisticile confirma faptul ca sistemele de securitate actioneaza la cel mai inalt nivel pentru protectia publica si individuala. O casa care are instalat un sistem de securitate este cu aproape 80% mai putin expusa decat o casa care nu are instalat un astfel de sistem. Eficienta acestor echipamente se poate de asemenea verifica si in alte situatii, in cazul motivarii angajatilor unei companii sau a pastrarii confidentialitatii si mai ales securitatii in aplicatii militare de amploare.

flexibilitate foarte mare

Sistemele de securitate se pot monta asa cum spuneam extrem de usor, insa un detaliu care merita cu adevarat remarcat si care poate fi inclus in capitolul flexibilitate este faptul ca noile sisteme de pe piata au capacitatea de a permite utilizatorului sa le controleze chiar si de la distanta de oriunde din lume, live prin internet

– cel mai accesibil si mai practic element de securitate si stabilitate pentru o locatie

Randamentul acestor echipamente nu depinde de prea multi factori, iar tehnologia ajuta enorm in ultimii patru cinci ani prin faptul ca propune upgrade-uri permanente fara a mari preturile sistemelor de supraveghere.

Rocamere.net – experienta, profesionalism si calitate

Cu peste 7 ani de experienta in spate, supravegherevideo.com este website-ul potrivit pentru achizitionarea de sisteme de supraveghere video pre-configurate. Veti gasi o gama variata de componente pentru sisteme de securitate de la camere video (AHD, Ip, Ultra HD etc) si Digital Video Recordere (inclusiv Nvr-uri) pana la accesorii simple precum aculumatoare, elemente de conectica sau hard-disk-uri. Rocamere.net se bazeaza nu doar pe experienta importanta acumulata in ultimul deceniu ci si pe calitatea serviciilor sale si profesionalismul angajatilor. Propunerea produselor de pe site-ul mentionat nu se face intamplator, pentru ca toate produsele sunt analizate si testate de specialistii companiei, iar foarte multe dintre echipamente beneficiaza de descrieri amanuntite si explicate pe website-ul rocamere.net.

In ultimii ani, site-ul a reusit sa atinga vanzari importante in domeniu, iar sistemele de supraveghere preconfigurate au beneficiat de aprecieri importante la nivelul tuturor zonelor importante din Romania. Top seller-ul de pe site este acest sistem de supraveghere video cu 4 camere de exterior AHD dotate cu 36 de leduri infrarosu si un dvr ADP 304. De asemenea de vanzari importante a beneficiat si acest sistem cu 4 camere varifocale cu 72 de leduri si 2000 de linii TV, sistem de securitate cu un raport calitate pret exceptional, capabil sa asigure supraveghere live de la distanta prin internet precum si sa acopere distante mari de vizualizare de pana la 60 de metri. Acest sistem de supraveghere cu patru camere de exterior model AHD-ZED72-200s plus dvr va asigura:

 • – camere video rezistente la intemperii incluse in clasa de protectie IP66
 • – imagini Full HD 24 de ore din 24 (atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii) rezolutie 1080p – 2000 linii TV
 • – dvr cu sistem de operare propriu, 4 canale bnc, rezolutie la inregistrare 960H, 720P, 1080P plus interfata HDMI
 • supraveghere video prin internet de la distanta de oriunde v-ati afla
 • – distante de pana la 60 de metri in intuneric acoperite foarte bine
 • – capacitate mare de stocare a datelor si inregistrarilor (dvr-ul suporta hard-disk-uri de pana la 4 Tb)
 • – functionabilitate la temperaturi cuprinse intre -20 si plus 50 de grade
 • – compatibilitate completa IOS – Iphone, Ipad, Android – orice telefon, orice tableta
 • – procesor de ultima generatie pt dvr model Huawei Hi 3520D
 • – compresie video H.264 care diminueaza dimensiunea fisierului cu mai mult de 80% si cu 50% mai mult decat standardul MPEG-4 pastrandu-i calitatea
 • – functia RAID pentru gestionarea in mod inteligent a Hard-diskului
 • – asigura functia Dual Stream, adica face monitorizarea pe telefon foarte rapida si usoara, fiind flexibil pentru transimiterea informatiilor prin reteaua de internet
 • – pret extrem de accesibil pentru orice buzunar

Popularitatea site-ului a crescut de la an la an datorita profesionalismului acestor oameni precum si datorita produselor de inalta performanta adaptate la preturile si standardele din tara noastra. Daca sunteti in cautatea celor mai bune sisteme de supraveghere ca raport calitate-pret, rocamere.net este locul cel mai potrivit.

 

This entry was posted in Tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *