Hainutele celor mici

Atunci cand vine vorba de copii, trebuie sa recunosc ca am o mare slabiciune vis a vis de partea cu shopping-ul. Nu reusesc deloc sa ma abtin din a-i cumpara piticului haine pe care, precum si la mine in unele cazuri, nu le poarta decat o singura data sau maxim de doua ori. Nu stiu daca e neaparat un lucru rau, pentru ca de cele mai multe ori pe acestea le dam mai departe altora care au mai mare nevoie de ele si in felul asta reusim sa facem si o fapta buna, in acelasi timp si sa il vedem pe pitic imbracat cu ea cel putin intr-o zi.

Toate lucrurile astea se intampla in mod regulat, de fiecare data cand intru intr-un magazin de hainute moderne si vad ceva care cred ca i se potriveste. Nu vreau sa va zic de cate ori pana acum i-am cumparat haine care nici macar nu a reusit sa le poarte pentru ca nu i-au venit. Unele din ele inca mai are timp sa le poarte pentru ca erau mari, dar cele care erau mici, nu le-am dus niciodata inapoi si le-am dat cadou pe la nepotei, nepotele sau chiar si copiilor mai mici cu care junior se joaca de fiecare data.

Oricat as vrea sa imi schimb stilul in viitor, nu reusesc pentru ca se pare ca este una din slabiciunile mele. Am discutat destul de mult si cu sotul meu acest aspect si sunt constienta ca nu e chiar un lucru bun sa fac asta, dar in acelasi timp nu cred ca as putea sa schimb ceva in viitorul apropiat.

Pentru ca pana acum nu s-a pus problema de bani ci mai mult de spatiu de depozitare a acestora, am decis sa intram putin in sifoniere si sa strangem tot ce nu mai poate purta cel mic, astfel ca urmeaza saptamana viitoare sa facem un drum catre cateva familii ceva mai nevoiase de la tara. Stim ca acestia vor aprecia cu adevarat ceea ce noi nu mai reusim sa folosim in acest moment. Cred ca pacea sufleteasca si faptul ca facem acest lucru, ne va genera mai multa energie si mai mult optimism decat daca le dam celor care au deja suficiente haine aici in Bucuresti.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.