Tocmai ce ai nascut, te-ai externat si ajungi acasa impreuna cu sufletelul tau, si nu trece nici macar o ora si deja telefonul a inceput sa iti sune? Este de înţeles, toată lumea vrea să te vadă pe tine şi vrea să vadă bebeluşul. Multe dintre persoane vor fi curioase să afle despre modul in care ai nascut, la ce spital, ce metoda ai optata cezariana sau natural, ce costuri implica, daca ai avut emotii, dureri,o multime de intrebari. Aşa că, invariabil, vei avea vizite după naştere, de la familie şi prieteni.

Image result for musafiri cand nasti un copil

Cu toate ca iti va fi greu pentru ca vrei sa petreci cat mai mult timp cu puiul tau si mai ales ca iti e greu fiind primul copil nu stii cum sa te imparti, te sfatuiesc sa păstrezi legăturile cu ceilalţi pentru ca trebuie să recunoaştem că vizitele după ce ai născut sunt deranjante. Uite câteva motive:

Image result for musafiri cand nasti un copil

  • iti vor consuma diferite alimente din frigider, stiu ca nu suna prea bine, insa chiar asa este;
  • evita sa nu intre in casa persoane racite, astfel incat sa nu stranute, pentru ca stim ca noi nascutii sunt foarte sensibili;
  • vei primii o multime de sfaturi, chiar nu ai nevoie de aşa ceva, să vină toata lumea şi să îţi vorbească ca şi cum ar fi un adevarat profesor în creşterea copiilor sai;
  • daca locuieste aproape de tine, risti sa te viziteze in fiecare zi. Când ajungi acasă tot ce îţi doreşti este să fii lăsata un pic singura, să îţi revii după naştere, să îţi umpli bateriile cu un spaţiu plăcut după statul în spital, să înveţi cum să ai grijă de bebeluş, insa nu multi isi dau seama de acest aspect.
  • primesti sfaturi legate despre alaptat si asta se întâmplă mai ales în cazul celor care au alăptat cândva.
This entry was posted in Despre copii and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *