Ce mai ascultam impreuna cu cei mici

De ceva timp cred ca am devenit experta in tot ceea ce inseamna muzica pentru copii pe Youtube. Nu stiu cum, dar am inceput sa le fredonez si atunci cand nu sunt cu junior si asta ma face sa cred ca sunt destul de dedicata acestor tipuri de cantece. Ultimul care imi vine in minte este Old Mcdoanld Had a Farm, un video destul de interesant si care stiu ca e in topul preferintelor americanilor, dar a inceput sa prinda si la noi din ce in ce mai mult.

Pe langa cel de mai sus, mai sunt o multime si in limba romana pe care le ascult, unele de dragul celui mic doar, pentru ca il vad foarte entuziasmat cand le aude, dar unele care imi plac si mie destul de mult. V-as minti sa va spun ca nu imi plac si nu sunt dragute, chiar daca nu mai am varsta pentru care se incadreaza acestea.

De vreo o saptamana am tot inceput sa caut si altele noi, pentru ca as vrea sa ma ii diversific preferintele celui mic si sa incerc sa il fac sa asculte cat mai multe, astfel ca ii pot dezvolta creierul si perspectivele asupra lucrurilor diversificate.

Ce e cel mai amuzant in aceasta toata poveste, este faptul ca au inceput sa ma sune diferite prietene care au si ele copii si sa ma intrebe ce sa mai asculte alaturi de cei mici. Toate astea dupa ce intr-o seara cand ne-am vazut, pot spune ca le-am facut si un top cu cele mai apreciate astfel de cantece pe care le consider eu si binenteles junior.

Daca nu o sa stau acum sa va povestesc care sunt acestea in detaliu, o sa va invit sa il ascultati pe cel care este acum in voga la noi in casa si care pare sa fie cel mai ascultat. Dar sa nu mai ne intindem la vorba si sa va las sa il vizionati cu placere:

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.