Weekendul ce tocmai a trecut discutam cu doua prietene care si ele au o stransa legatura cu comertul online si ne intrebam cam ce ai mai putea sa deschizi pe online. Discutia binenteles a plecat de la faptul ca se apropie cu pasi repezi black friday-ul deja mult asteptat (fara sa punem la socoteala tampeniile de asa zise Black Friday care le fac unii inca de pe acum). Si din vorba in vorba, am discutat si despre aliexpress si despre dhgate si multe altele, ajungand la un punct in care vorbeam chiar de un sex shop, desi deja ma gandeam ce o sa zica sotul meu sa ma vada ca ma apuc sa vand vibratoare intr-un magazin de comert online.

Binenteles ca nu era punctul in care eu sa ma regasesc si nici nu cred ca e pentru mine, mai ales ca trebuie sa fii destul de tupeist sa poti vinde astfel de produse. Probabil cel mai bine m-as regasi sa am un magazin online de cosmetice, acolo unde ma si pricep si unde cred ca as putea face fata cu brio si clientilor ceva mai pretentiosi (nu vreau sa-mi imaginez ce intrebari mi-ar fi puse pe segmetul unui sex shop online).

Si din vorba in vorba, deja intocmisem noi si un plan de afaceri, binenteles care avea la baza tot partea de fashion, cosmetice si zona asta feminina in care ne regaseam noi. Am discutat un pic si despre ce inseamna moda, cam ce tipuri de haine se mai poarta in acest moment si care sunt noutatile sezonului de toamna – iarna.

Dupa ce am baut noi si cate un pahar de Martini, ca doar nu le tineam pe fete pe uscat, am schimbat binenteles subiectul si ne-am dus in zona de confort si anume “ce mai fac vedetele”.

Concluzia e simpla, nu ne deschidem magazine cu articole sexuale si nici nu avem bani sa lansam un magazine de moda, asa ca mergem in continuare asa cum suntem, ne multimim cu fashion-ul de pe Pinterest si cu probatul hainelor in extrasezon.

This entry was posted in Diverse and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *