Nu stiu daca sunt cea mai in masura sa va spun care sunt cele mai interesante proiecte care pot avea o sansa de reusita pe international, dar cu siguranta sunt cateva nise pe care nu trebuie sa fii expert, sa stii ca acestea vor merge de minune, daca reusesti sa iti faci un plan de bataie suficient de bun si sa fii perseverent.

Nu exista proiecte care sa explodeze de la lansare, orice site are nevoie de o perioada buna de timp pentru a deveni cunoscute si pentru a intra in nisa online, fie ca e vorba de ceva foarte interesant sau doar un proiect clasic.

Trebuie sa va optimizati cat mai bine site-ul pe cautari pe care credeti ca aveti sanse de reusita. Spre exemplu project tv free sau tv serials, daca vreti sa mergeti pe nisa tv si seriale. Binenteles ca nu aveti prea mari sanse sa va optimizati pe cuvinte precum movies, daca nu aveti un proiect cu adevarat grandios. De altfel segmeul de filme pare sa fie unul dintre cele mai interesante, pentru ca tot mai multa lume a inceput sa urmareasca filmele online, mai ales cand vine vorba de seriale. Astfel ca nu va fi extrem de complicat sa aduni ceva trafic din nisa tv online, doar ca trebuie sa fii dispus sa aloci ceva resurse si timp pentru un astfel de proiect.

O alta nisa care merge foarte bine, este fara indoiala cea cu retele culinare, care a prins foarte bine si autohton dar si la nivel international. Cele mai apreciate sunt cele in care se face vlogging, dar si blogurile de retete sunt suficient de cautate.

Daca nu ai avut nici un proiect pana acum, atunci te sfatuiesc sa faci ceva care te pasioneaza si nu doar cu interes comercial, altfel nu o sa poti sa il duci la bun sfarsit si sa-l dezvolti, mai ales in momentele grele in care vei vedea ca nu creste suficient de repede.

Daca vrei sa ai un proiect grandios, nu poti face un wikipedia peste noapte, de aceea te sfatuiesc sa incepi cu ceva mai mic.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *