Zilele ce tocmai au trecut m-am simtit destul de obosita, poate si pentru ca nu am reusit deloc sa ma odihnesc in ultima perioada, am fost destul de stresata si agitata si am simtit nevoia sa ma relaxez putin. Pentru inceput am ales sa ies in parc cu familia, sa facem o plimbare mai lunga pe malul lacului si sa inghetam putin. Ultima parte nu a fost deloc dificila, pentru ca timpul de afara ne-a ajutat destul de mult. Chiar daca plimbarea a fost una destul de placuta, trebuie sa recunosc ca am avut nevoie si de altceva ca sa pot sa ma relaxez complet. Astfel am ales un sa merg la un centru de masaj si sa fiu putin apasata cu ventuze silicon pe spate, pentru o mai buna relaxare. Nu stiu daca ati incercat vreodata masajul cu ventuze din silicon, dar va spun eu ca este o senzatie majora.

Unde sa-ti faci un masaj cu ventuze de silicon?

Daca nu stiai, merg la astfel de masaj de ceva vreme si chiar simt ca imi elibereaza toata energia negativa din corp. Nu e putin lucru sa te simti relaxat din cand in cand, toata energia si starea de spirit sa se schimbe in bine si sa fii pozitiv in gandire. Pentru asta sunt ventuzele din silicon, iti creeaza o stare de relaxare, reusind sa scoata prin piele tot ce este negativ in corpul tau.

Si dupa aproape 2 ore in care m-am relaxat total si am simtit cum toata energia negativa este aruncata din corpul meu, am reusit sa inteleg ce este cu adevarat important la un masaj si de ce merg destul de des aici.

Nu stiu daca e neaparat nevoie sa facem eforturi supra-omenesti ca sa ajungi la un masaj cu ventuze siliconate, dar cu siguranta merita toata osteneala, chiar daca mergi pana in celalalt capat al orasului. Chiar am observat inaintea mea o doamna, pe la 45 de ani, care venise din Ploiesti in Bucuresti doar pentru salonul de masaj la care merg eu.

This entry was posted in Miscare si sanatate and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *