Pana acum nu i-am dat foarte multa atentie, dar de ceva timp am inceput sa ma ingrijorez de faptul ca imi cade parul. Pana acum cateva luni nu am avut astfel de probleme si chiar nu imi faceam nici o grija, dar acum se pare ca situatia s-a schimbat un pic. Nu stiu sincer daca este de la fixativul pe care il folosesc, desi mi s-ar parea destul de ciudat, pentru ca il folosesc de ceva timp si nu am mai avut aceasta problema. De asemenea ma gandesc ca este de la vopsea, pentru ca am facut o schimbare in acest sens de curand. Ma tot gandesc de la ce ar putea fi, pentru ca nu am mai avut aceasta problema pana acum si sunt destul de ingrijorata.

tratament-pentr-parTrebuie sa recunosc ca in ultimul timp m-am tot gandit si la un tratament pentru par, care sa ma ajute sa trec peste aceasta problema. Nu as vrea sa imi fac un obicei din asta, mai ales ca nu am foarte mari probleme cu parul in general, dar acum situatia parca o cere. E un moment mai special si nu prea imi permit sa mai stau asa, fara sa iau nici o masura si doar sa ma privesc cum raman fara multe fire de par in fiecare zi.

Am vazut zeci de tratamente pe net dar si prin farmacii, dar inca nu stiu la ce sa apelez, pentru ca nu am primit inca nici o recomandare foarte exacta (ce e drept nici nu am vorbit cu prea multa lume deocamdata). O sa ma interesez mai mult printre prietenele mele. E aproape imposibil sa nu existe cel putin una care sa fi avut probleme cu podoaba capilara si sa ma poata indruma.

Daca totul va fi un succes, vi-l voi dezvalui si voua. Daca nu, atunci ma voi plange in continuare ca si pana acum.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *