Intotdeauna m-am intrebat, pana sa am copil, ce oare fac fetele in weekend atunci cand au si un copil in brate. Nu eram extrem de curioasa sa aflu la momentul respectiv, dar faptul ca ma gandeam sa fac un copil ma punea pe ganduri. Din momentul in care am ramas gravida, am si inceput sa ma interesez de activitatile mamicilor din weekend, am discutat cu prietenele mele care si ele fie aveau deja copii foarte mici, fie urmau sa aiba si misterul a inceput sa se elucideze.

Activitatile de casa

Primele activitati de weekend ale mamicilor, atunci cand nu sunt programate iesiri, sunt cele de casa. Foarte multe dintre mamici, printre care si eu, nu mai reusim sa gasim timp pentru a merge de 2 ori pe saptamana ba la epilat, ba la pensat, ba la pus unghii sau coafor, ori in alte locuri ca acestea, asa ca ne rezumam sa ne adunam toate si cum in aproape orice gasca de fete este una care lucreaza in domeniu (sau se pricepe peste medie), stam la rand la pensat si pus unghii. Totul iese la fel de bine ca sa salon, doar ca sunt cel putin injumatatite costurile (in gasca noastra strangem toate o suma si o punem in plic, sau cumparam ceva ustensile). Daca la inceput nu eram deloc incantata de idee, mai ales ca nu prea aveam incredere, am participat mai greu. Dar dupa ce am vazut rezultatele fetelor din jur, m-am bagat si eu in hora.

Shopping in familie

O alta activitate de mamica in weekend este fara indoiala shoppingul in familie. Impreuna cu sotul si cu copilul mergem prin Mall, apoi mergem prin Hypermarket, facem cumparaturile de casa, ne mai actualizam vestimentatia sau mai cumparam cate un lucru nou pentru copil (aici sunt jucarii pe lista de cele mai multe ori). Este ceva foarte relaxant, mai ales ca orice femeie adora sa faca shopping, iar cand esti impreuna cu persoanele pe care le iubesti, parca totul devine si mai frumos.

Plimbari prin parc

Desi asta nu e doar o activitate de weekend, plimbarea prin parc este un inlocuitor atunci cand nu avem nimic pus pe lista. De obicei mergem in parcurile mai mari, mai cunoscute, cum este Herastrau sau Cismigiu. Reusim sa mai facem cate o plimbare cu vaporasul, sa mancam o inghetata sau o vata pe bat si sa ne relaxam total, dupa o saptamana aglomerata si incarcata.

Astea sunt doar cateva din activitatile de weekend care imi vin acum in cap. Sunt curios ce faceti voi in aceasta privinta si as fi tare bucuroasa sa aud cateva pareri.

This entry was posted in Mamici. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *