vopsea-de-par-blond-aramiu-auriu

Alegerea unei culori pentru vopseaua de par a fost din totdeauna o problema pentru orice doamna sau domnisoara, mai ales daca vorbim de o culoare pretentioasa, asa cum este aramiu deschis. Nu e la fel de usor de intretinut ca atunci cand esti bruneta si te vopsesti cu o nuanta de negru. Vopseaua de par aramiu deschis este mult mai greu de intretinut si trebuie sa te vopsesti cu grija ca sa poti obtine exact culoarea pe care ti-o doresti.

 

Sfaturi pentru alegerea celei mai bune vopsele aramiu deschis

In primul rand, atunci cand te decizi sa mergi catre o culoare de tip aramiu deschis, trebuie sa stii modul in care aceasta se aplica pe par, care este timpul de mentinere a acesteia pe par, in functie de culoarea naturala a parului (sau culoarea din momentul vopsirii) si care este modalitatea prin care trebuie intretinut ulterior. De asemenea, daca nu esti la prima vopsire de tip aramiu deschis, atunci trebuie sa stii ca intre vopsiri este indicat sa faci o improspatare a culorii, folosind un conditioner special ce contine pigment aramiu.
Sunt 3 tipuri de vopsele si anume cele temporare, semi-permanente si cele permanente, diferenta intre ele fiind rezistenta la spalare si decolorarea in timp. De asemenea un alt factor pe care tipul de vopsea il decide, este nuanta. Daca nu esti decisa asupra nuantei si vrei sa vezi intai rezultatul temporar, atunci acest tip de vopsea este indicat. Dupa ce te obisnuiesti si decizi care nuanta ti se potriveste cel mai bine, te poti orienta fara probleme si catre o varianta permanenta.

Stim foarte bine ca unele doamne si domnisoare sunt destul de pretentioase cand vine vorba de culoarea parului, asa ca pentru sunt indicate tipurile de vopsea de par aramiu deschis in versiune temporara, care se pot aplica mai des si care dureaza doar cateva spalari.

This entry was posted in Fashion Style and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *