Abia sosita din concediu, dupa o lunga si binemeritata vacanta pe litoral si prin alte locuri dragute ale Romaniei, am gasit pe birou o multime de task-uri de facut urgente, printre care un pliant si niste carti de vizita. Daca stiam ca inainte de tot ce insemna materiale publicitare se ocupa colegul de la marketing, acum se pare ca nu mai exista, cel putin momentan, acel coleg de la marketing, astfel ca sarcina a ajuns la mine. Zis si facut, incepe fata sa caute carti de vizita pe Google, ii gaseste pe cei de la carti-vizita.org si pregateste comanda. Din pacate, isi da seama ca nu are macheta de la cartile de vizita pe care le faceam in trecut, ca aceasta se afla in laptop-ul fostului coleg de la marketing si ca trebuiesc cautate acolo. In prima faza, pentru ca imi este mai la indemana, il sun. Din pacate acesta nu raspunde (o fi si el in vacanta prelungita), asa ca incep sa caut printre foldere si fisiere. Reusesc intr-un final sa gasesc o versiune mai veche si ii rog pe cei de la compania de carti de vizita sa ma ajute cu partea de modificare a datelor, pentru fiecare angajat caruia urma sa ii fac carti de vizita, pentru ca la Photoshop chiar nu ma pricep.

Rezolv cu cartile de vizita, dupa ce imi permit sa aleg un carton mai special decat cele pe care le faceam pana acum, mai exact carton striat, si ma apuc si de pliant. Aici am deja grafica facuta de fostul coleg de la marketing, prezenta la mine in email dar sincer nu ma incanta deloc.

activitati-de-birou

Dupa ce reusim sa facem si cele doua taskuri, cartile de vizita si pliantul, ne apucam din nou de treaba noastra, pentru ca sunt o multime de acte de operat.

Nu ca ma plang, dar sunt sigura ca pentru toata lumea, prima zi la birou dupa o vacanta de 2 saptamani e una din cele mai grele zile ale anului. Inca mai avem in urechi sunetul valurilor de pe plaja si intratul in ritm pare cel mai complicat lucru in aceste momente. Probabil dupa vreo 2 saptamani de munca, o sa incep sa-mi revin si pana in Septembrie, atunci cand mai am o saptamana de concediu, o sa fiu in priza.

Chiar daca seara imi place sa pierd o ora cu blogul si alte cateva cu cititul altor bloguri, la birou nu sunt chiar atat de entuziasmata.

This entry was posted in Diverse and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *