Ingrijirea dintilor si a gingiilor copiilor prin periaj regulat este foarte importanta inca din momentul aparitiei dintilor copilului. Dintii de lapte ai copilului pastreaza spatiile pentru dintii permanenti care asteapta in gingie momentul eruptiei. Stratul subtire de smalt de pe suprafata acestora face ca dintii de lapte sa fie mai vulnerabili, iar de ingrijirea corecta a acstora depinde sanatatea danturii definitive.Cu toate ca dintisorii permanenti nou aparuti ai copilului tau pot parea puternici, smaltul dintilor copilului este mai vulnerabil la aparitia cariilor.

Intre varsta de 6 si 13 ani dintii definitivi inlocuiesc dintii de lapte. In aceasta perioada coexista atat dinti de lapte,dinti permanenti, cat si spatii libere, pentru noi dinti. Eu am inceput sa folosesc produse din gama Aquafresh Milk Teeth- pasta de dinti conceputa pentru copiii cu vartsa intre 0 si 2 ani.
Protectia oferita de aceasta pasta de dinti este potrivita nevoilor copilului ajutand la mentinerea dintilor puternici si gingiilor sanatoase, iar gustul placut incurajeaza periajul regulat. Aceasta pasta de dinti ofera si ingrijire blanda a dintilor din lapte datorita unui nivel redus de abraziune si protectie impotriva cariilor. Eu cu aceasta pasta de dinti am inceput spalarea dintisorilor celui mic si va spun sincer ca sunt foarte multumita

This entry was posted in Despre copii and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *